Originally Posted by Chambord:
(nu am adaugat nimic, sunt cuvintele tale)
Poftim, am scos si eu din contextul postului tau niste cuvinte, scrise de tine si nu de mine si ia uite ce a iesit. Probabil nu asta incercai sa spui dar am vrut sa fiu si eu la fel de funny ca tine. Hahaha, mor de ras <insert 12 emoticons >.
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by Redy:
Cum pot fi uitate niste personaje vazute de atatia oameni ? Ei au fost primii, in plus sunt albastri, inalti, au coada si au un design placut deci nu vad un de ce ar fi uitati.
|
Truthfully spoketh!
Cum ar putea fi uitate niste personaje care sunt albastre, înalte, au coadä si un design pläcut?
La fel cum nu poate fi uitat un personaj care e alb-negru, scund, are mustatä si un costum ca toti dracii.
Si o färâmä de geniu.
|
La fel ca si Chambord ai scos fraza din context. In fine, sa inteleg ca tu il tii minte pe JarJar Binks din cauza actingului sau din cauza designului ? Poate consideri ca modul cum arata nu conteaza in procesul asta al retinerii unor personaje, ceea ce este gresit. Cati alieni albastrii stii tu ?

Fraza in sine nu trebuia sa fie luata in serios, probabil nu am fost eu clar si trebuia sa inserez niste emoticoane. Ma voi conforma in viitor.
Oare Andrei Gorzo l-a tinut minte pe Jar Jar ?

Omu` nici nu e aici si nu intentionez sa vorbec cu peretii.