Thread: "Avatar"
View Single Post
Old 05 Jan 2010, 09:11   #402
Redy
Guru

Redy

Originally Posted by Chambord:
EU sunt prost
(nu am adaugat nimic, sunt cuvintele tale)

Poftim, am scos si eu din contextul postului tau niste cuvinte, scrise de tine si nu de mine si ia uite ce a iesit. Probabil nu asta incercai sa spui dar am vrut sa fiu si eu la fel de funny ca tine. Hahaha, mor de ras <insert 12 emoticons >.

Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by Redy:
Cum pot fi uitate niste personaje vazute de atatia oameni ? Ei au fost primii, in plus sunt albastri, inalti, au coada si au un design placut deci nu vad un de ce ar fi uitati.
Truthfully spoketh!
Cum ar putea fi uitate niste personaje care sunt albastre, înalte, au coadä si un design pläcut?
La fel cum nu poate fi uitat un personaj care e alb-negru, scund, are mustatä si un costum ca toti dracii.
Si o färâmä de geniu.

La fel ca si Chambord ai scos fraza din context. In fine, sa inteleg ca tu il tii minte pe JarJar Binks din cauza actingului sau din cauza designului ? Poate consideri ca modul cum arata nu conteaza in procesul asta al retinerii unor personaje, ceea ce este gresit. Cati alieni albastrii stii tu ? Fraza in sine nu trebuia sa fie luata in serios, probabil nu am fost eu clar si trebuia sa inserez niste emoticoane. Ma voi conforma in viitor.

Oare Andrei Gorzo l-a tinut minte pe Jar Jar ? Omu` nici nu e aici si nu intentionez sa vorbec cu peretii.

Last edited by Redy : 05 Jan 2010 at 09:25.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif