Thread: "Avatar"
View Single Post
Old 04 Jan 2010, 08:31   #355
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Daca o iei asa, la LoTR 1 aproape am adormit la cinema, ceea ce ar fi fost o premiera pentru mine. La momentul respectiv, am dezvoltat o antipatie maxima fata de aprecierile exagerat de pozitive pe care le primea filmul, dar acela a fost momentul. Acuma nu as spune decat ca e prea lung ca sa ma uit la el cu placere, insa arata frumos.

Comparatia dintre Avatar si Star Wars mi se pare oarecum potrivita, in sensul ca ambele mi-au starnit cam aceleasi sentimente de dezamagire - numai ca SW mi-e mai greu sa-l judec, istoric vorbind, si avea de infruntat mai multe preconceptii formate in mintea mea cu privire la asteptarile monumentale.

Cat despre povestea si personajele din Avatar, rar mi-a fost dat sa vad ceva mai putin entuziasmant.

(SPOILER)
Good guys, bad guys, unul la mijloc, niste indigeni spirituali pe care bad guys-ii rudimentari nu-i inteleg si vor sa-i haleasca pentru resurse - ce e deosebit si/sau original la poveste si personaje?