Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by Gospin:
Mihnea, stiu ca tu esti bine intentionat, dar nu prea mai e de gluma, chestia asta REDEVINE penibila, orice face, orice spune, aduce din nou tema in discutie. Sincer, media de varsta a Cinemagiei nu cred ca depaseste 25! Sau ar fi mai bine sa plecam toti cei care nu respectam varsta si sa ramana ea sa posteze? 
|
Exagerezi, Gospy.
Drago are si ea fix o idee, asta cu vârsta. E dreptul ei, nu? Ce räu face? Dimpotrivä, e amuzantä. Chiar ar fi päcat sä-i fie sterse off-topicurile - îl rog pe Cinemania sä le trimitä la Offtopic Asylum, ca sä le mai putem revizita din când în când.
Nici cu bannarea nu sunt de acord. Ea aduce un suflu inedit pe forum, am mai spus de-atâtea ori, ceva ce nu gäsesti nici în Ionescu, nici în Beckett, nici în Kafka - poate doar, vag, partial, în Urmuz... Bunäoarä, obsesia asta cu vârsta userilor e verisoarä bunä cu mania lui Turnavitu de a le cere clientilor sä-i promitä corespondentä amoroasä - în caz contrar, amenintând cu rästurnarea cäruciorului în präpastie!
Incercati sä nu vä mai supärati degeaba, sä n-o mai luati în serios. Glumiti cu ea, jucati-vä - cu grijä, sä n-o räniti - exersati-vä tehnicile de abordare a absurdului (pe ambele cäi: rationalä, si tot absurdä). Eu asa fac - e o gimnasticä intelectualä incredibil de stimulativä!
|
.....asta-mi e motivul pentru care te-am nominalizat la cat. cel mai amuzant user...
P.S ... plus ca-mi aduci aminte de principiile aplicarii logoterapiei lui Viktor E. Frankl