Originally Posted by corinka:
Originally Posted by Windom:
De ce n-a intrat LOTR in competitie la Cannes, daca tot a fost considerat Cel Mai Bun Film Al Anului?
|
Din aceleasi motive pentru care Blair Witch Project, film premiat la Cannes, a primit doua zmeurici... dintre care una pentru cel mai prost film al anului! 
|
Sper ca "Activitate paranormala" sa ia si mai mult de 2 zmeurici. Daca si astea sunt filme..... Facute la "misto", de se minuneaza si ei cat succes au......... In fine.
Liviu-, imi pare rau ca trebui sa o zic, dar cred ca ai cel mai bun comentariu de la acest capitol. Bravo! Si nu zic la misto. Deci se poate.
Eu tot incerc sa pricep care e problema voastra cu acest film. Mai arunc cate un ochi in stanga si-ndreapta. Pe peste tot este vazut destul de bine (de oameni - in general). La critici nu ma bag. Criticii critica. Si bine fac. Mai si apreciaza din cand in cand.
Hellsted arunca cu tot de felul de ineptii. Te uiti la Pokemon si comentezi despre acest film....? Sau acolo e arta si aici nu? Poate ma dumiresti tu.
Am ajuns sa traim asa, in repulsie. Ce place multimii, noua nu trebuie sa ne placa. Noi suntem garda protectoare a artei cinematografice sau ceva de genul. Chiar daca nu exceleaza, este un reper (al vizualului, al efectelor, al tehnologiei). Si, dupa cum bine stiti, cam catre acest gen de arta ne indreptam (mai repede sau mai incet). Vezi ultimele creatii Robert Zemeckis, Roland Emmerich, Pixar si terminand cu Avatar (subiectiv as zice "culminand"). Deci.....
As intra in niste discutii, dar nu mai terminam pe anul asta. Asa ca va doresc toate cele bune si LA MULTI ANI! Sa aveti spor la criticat si in 2010!
S