View Single Post
Old 31 Dec 2009, 12:59   #26
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Originally Posted by Liviu-:
Ca sa stii daca cineva sta toata ziua logat trebuie ca la randul tau sa stai toata ziua logat. Cum lista Dragomarei e foarte mare inseamna ca stie foarte multe astfel de persoane, dar la randul ei e una dintre acestea pentru ca altfel nu ar sti cine sta toata ziua si cine nu.

Originally Posted by corinka:
Cred ca acest topic poate fi golit de toate postarile (trimise la offtopic asylum) si incuiat. Orice s-a discutat aici, numai topuri nu s-au facut. Imi pare rau pentru initiator...

De ce sa renuntam la aceasta idee chiar buna atat timp cat factorul perturbator e unul singur?
de ce nu ceri tu, de la angajatorul meu, o listă cu siteurile pe care le accesez io zilnic la locul de muncă, mă rog dacă te-ar duce capul, ai socoti/ afla şi singurel cum, când şi de unde postez. te rog frumos, data viitoare, ca să nu mai cazi de **** citeşte de mai multe ori ceea ce-am postat anterior.

şi acum hai să vb despre şcoală: ăăă... ce şcoala e aia de se face 24 din 24 de ore pe un forum care nu are ABSOLUT nicio legătură cu meseria pt. care te pregăteşti?! ăăă... vai şi amar de România de mâine, cred că trebuie să emigrez. asta nu e, şi CARTEGORIC nu va mai avea nimic în comun cu ţara mea.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif