Originally Posted by corinka:
Nici nu m-am simtit vizata, eu de regula stau logata dupa-amiaza, azi e o exceptie, recunosc cinstit ca sunt la serviciu si n-am facut mare lucru azi, spre deosebire de zilele obisnuite.
Dar nu stii cum lucreaza ceilalti, poate ca lucreaza dupa-amiaza. Si oricum, in munca doar REZULTATELE conteaza. Degeaba trudesti ca boul (fara nicio aluzie la nimeni), daca nu ai niciun rezultat concret. Este mai apreciat unul care, cu mai putina munca obtine rezultate mai bune. Se numeste EFICIENTA, o stie toata lumea.
Si poate mai sunt si oameni care nu prea muncesc deoarece nu au nevoie, poate ca singurul efort pe care il fac lunar este sa mearga la banca sa incaseze o dobanda grasa si in rest freaca menta. Norocul lor!
|
îţi spun din proprie experienţă nu ai rezultate ABSOLUT NICĂIERI când din 5 în 5 minute te concentrezi pe cu totul altceva, sau poate că tu eşti mai ceva ca Napoleon! oricum ar fi eu una v-aş da pe toţi afară PENTRU CĂ nu pentru asta v-am angajat.

ţara asta a ajuns astfel din cauza voastră a celor care nu munciţi, şi care frecaţi menta peste tot. scuză-mi sinceritatea, dacă poţi.
aaa... şi te rog frumos să-mi laşi topul în pace, şi el şi eu suntem on-topic.