View Single Post
Old 31 Dec 2009, 12:35   #18
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Originally Posted by corinka:
Originally Posted by Dragomara:
cel mai harnic=cei are nu au nimic inteligent, interesant şi de bun-simţ de spus (vârsta < 30), cei care la locul de muncă nu fac nimic PRODUCTIV pentru firmă, scuze, dar lista e ffff mare

De unde stii cat e de mare lista? De unde stii ce face fiecare la munca? Pentrru ca in loc sa lucreze sunt "harnici" pe forum? Nu ii poti judeca dupa asta. Nu ai cum sa stii cat de eficient este fiecare.
draga mea, matematica a fost şi va rămâne unul din punctele mele forte, când stai logat (adică dai câte un click cel puţin o dată la 5 minute, altiminteri eşti deconectat) de la ora 8 am la orele 1-2 am de-a doua zi deduc că tu nu faci mai nimic pentru acea firmă, sau cel mult poţi citi un e-mail sau răspunde, cu o mână pe tastatură, la un telefon. oricum nu tb să te simţi vizată, nu la tine m-am referit, însă dacă eu aş fi angajator aş face exact ca firma mea, adică aş monitoriza până şi copiile de pe printer, şi cu prima ocazie te-aş trimite acasă, asta ca să nu mai zic că aş bloca accesul la toate site-urile care nu-s de profil. etc. etc.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif