Originally Posted by Windom:
Nu trebuie sa te superi atit de repede, da si tu un pic dovada ca ai o anumita deschidere spre dialog. Daca te interesa doar colaborarea Burton - Carrey, puteai sa pui eventual o intrebare in alta sectiune a forumului despre chestia asta. Credeam ca ai deschis topicul pentru a discuta despre colaborarea regizor - actor fetis. Era o tema interesanta de discutie. Pentru o singura nelamurire, nu trebuie deschis un topic...
Nu are rost sa te superi, mai ales pe oameni care stiu ce vorbesc - si crede-ma, respectivii se pricep la cinema mult mai bine decit noi... 
|
te rog foarte mult, nu stiu ce intelegi tu prin deschidere la dialog. poate potzi fi atat de deschis sa mai dai si tu niste indicii din cand in cand la recunoaste personajul, mai ales ca in imagine se a fla nu stiu ce sunetist, sau tehnician
da, m-am gandit la ce-ai scris, am cautat topic cu tim burton si n-am gasit, probabil ca e pe undeva. am vrut sa pun intrebarea la vreau sa shtiu, dar ma gandeam ca va trece neobservata si ca discutzia , daca va fi, dar n-a fost, va atrage si alte subiecte din sfera, era o discutzie sa zicem, subversiva, nu fortzata.
despre actorii -fetish , am scris mai sus, ma pot informa pe google si exista deja topic, dar n-ai citit cu atentzie.
Quote:
Nu are rost sa te superi, mai ales pe oameni care stiu ce vorbesc - si crede-ma, respectivii se pricep la cinema mult mai bine decit noi...  [/
|
nu ma supar, am vrut doar sa fiu intzeles ca nu-mi place sa pierd vremea cu troli care spameaza aiurea.
ca respectivii se pricep mai bine la cinema decat noi, m-as indoi, cu mici exceptzii, nu dezvolt complexe de inferioritate nici macar virtuale.
si fiecare a scris ce a vrut pe topicul asta , dar nimeni nimic despre ce a creat burton, cum ar fi putut colabora cu jim carrey, daca depp a dat-o in bara cu anumite roluri ale lui burton, cum ar fi charlie , si daca exista si alte posibile colaborari regizori/actori. asta spune ceva.