View Single Post
Old 29 Dec 2009, 00:05   #192
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Keep, te rog din inimä, NU PUNE LA SUFLET.
Ceea ce face respectivul e [moderat].
In toamnä, atunci când tot revenea cu clone si mesaje incoerente, incontinente si incontigue, am comentat la un moment dat cu privire la [moderat]. StefanDo mi-a reprosat acest lucru - dar numai fiindcä functia lui de administrator îl obligä la atitudini mai ponderate, mai retinute... Din päcate, cu regretul firesc si de pe cea mai detasatä pozitie, färä pic de intentii polemice sau vindicative, sunt nevoit sä reiterez categoric: acel om e de o labilitate psihicä frizând patologicul, marcatä prin pulsiuni dusmänoase obsesive. Se minte pe sine însusi, îsi crede propriile minciuni, cosmarul acelui [moderat] de "dincolo", azi räposat, e simptomatic în acest sens. Bietul Halebard (nu se cuvine sä-i mai stâlcim ofensator numele) e un om îngrozitor de singur, rätäcit în labirintul propriului cerebrum, neînteles si neiubit de nimeni - nici mäcar de sine însusi. E de compätimit - si nimic mai mult. Sper cä greseala noasträ (a Gloriei si a mea, care am conlucrat) de a-i mai oferi o sansä, înduplecându-ne sä-l primim din nou aici, a fost si ultima.
Prin urmare, linisteste-te si nu contribui si mai mult la întinarea acestui topic lansat sub semnul bucuriei si al împlinirii (sentimente pe care ti le-am receptat imediat, si le mai împärtäsesc si acum). Uite, dacä vrei, mâine voi marca toate mesajele murdare de-aici si le voi expedia la "Offtopic Asylum". Ce zici?

Last edited by Gloria : 31 Dec 2009 at 12:20.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif