Nu am spus ca "Titanic" e Ben-Hur contemporan.Metallica ar fi ajuns de rahat daca treceau de la metal(chiar daca nu e thrash,tot metal se numeste ce canta ei-desi ultimul album e un "back to the roots") la rock alternativ.
Cu Stephen King ai dreptate deci am lamurit-o.
As vrea sa imi argumentezi de ce "Chicago" e un kitsch si sunt sigur ca , consideri "Slumdog MIllionaire" manea pentru piesa de la final.Pe care au manelizat-o altii, filmul saracu' neavand nicio vina.
Nu cred ca LOTR a inceput ca o masina de facut bani,cu atat mai putin Titanicul.Oamenii erau constienti deja ca avand un buget mare la dispozitie vor crea ceva ce le va aduce banii insutit.
De ce ar fi LOTR o forma fara fond?Doar este adaptarea unui roman fascinant si nu cred ca suntem experti ca sa comparam intensitatea cartii cu cea a filmului.Dar poate tu...
Nu vad de ce as compara toate astea cu "No Country For Old Man" - un film exemplar,solid,special,creativ pentru ca luand in calcul conceptele,ideile,bugetul,asteptarile nu exista similtudini cu filmele mentionate mai sus.
|