Originally Posted by Chambord:
Originally Posted by illotempore2002:
sau cumva te-a gadilat la ego ca individul ti-a citat elogiul acela adus lui godard pe blogul lui si te simti atasat si indatorat sa il aperi?
Well, c'est cu totul autre chose dar zi asa, nu altfel.
|
 De unde ai mai scos si prostia asta ? Tu realizezi ce enormitati rautacioase bagi ? Ce elogiu domnule ? Ce citat ? Da, imi place blogul si am mai comentat pe el dar de aici pana la elogii, atasamente, indatoriri .... Pff. Pe bune, vad ca tii tu minte mai bine ca mine ce am scris acolo si ce nu. N-am facut decat sa te atentionez ca devii prea fanatica vis-a-vis de un film, dar ma rog, se pare ca trebuie sa-mi cer scuze si ma retrag de pe frontul asta. Honestly, I thought you were ... different 
|
Despre limbajul golanesc al individului caruia ii ei apararea ce ai de zis? Daca eu sunt fanatica, el cum e? Vrei sa iti numar cate injurii aduce filmului si regizorului? Injurii golanesti de cartierist? Ia stai domnule sa citam;
"cavou luxos cu spume, ubertehnologizat, ca al maneliștilor mioritici,"
"Cameron, pe care-l suspectez de oareșce
dereglări psihice grave"
"Nu pot fi impresionat de
puțoisme d-astea."
"ersonalitatea
cangrenată de grandomanie a unui individ ce nu e în stare să-mi vândă o iluzie fără a recurge la tâmpenii sofisticate."
"în cazul lui, acneea juvenilă s-a mutat''
'Mentorul s-a
găinățat pe toți.''
Acum mai zi-mi o data ca sunt fanatica.
Ma deranjeaza nu faptul ca nu i-a placut filmul ci modul in care se exprima, ura pe care o varsa in limbaj la adresa unui regizor, a unui film si a spectatorilor sai.