Originally Posted by pipes:
Sunt multi cei care nu imi impartasesc parerea si care nu au avut obiectiuni din partea mea, dar "ei" chiar cred cu tarie in afirmatiile lor si sunt documentati.
|
Documentat? Despre ce ar trebui sa ma documentez cu privire la Avatar? In afirmatiile mele cred de altfel, ca nu le-as fi spus daca nu as fi crezut. Daca pe parcurs se mai schimba e altceva, flexibilitatea mi se pare ceva de apreciat de cele mai multe ori. Nu a fost cazul cu Avatar insa.
Pana la urma despre film ai ceva de zis sau numai despre mine si alte persoane?
Nu ai si tu un brad de impodobit?
|
Mai pe seara. Dar ce legatura are asta cu Avatar? Sau imi studiezi obiceiurile ca sa vezi cu ce fel de persoana vorbesti, astfel putand sa ma adaugi unei anumite categorii de oameni din care rezulta si atitudinea mea fata de Avatar sau alte filme?
Windom are tot respectul meu de acum incolo.
|
Sunt sigur:
cu un om care se exprima ca i se rupe nu prea am ce discuta.
|
Dar tot nu vad ce legatura are faptul de a nu fi sociabil cu abilitatea de a analiza un film obiectiv, atat pe cat se poate.
Craciun fericit tie si tuturor celor de pe CM!
|
Trecand peste sarcasmul fiecarei urari venite de la tine, multumesc mult, un Craciun fericit si tie.
PS: Scuze moderatorilor pentru ultimele mesaje. Credeam ca, prin absurd, voi ajunge sa mai discut si despre film. M-am inselat...