Thread: "Avatar"
View Single Post
Old 24 Dec 2009, 13:03   #239
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by pipes:
Din punctul meu de vedere toate au legatura. Nu direct cu filmul, ci cu persoana care vorbeste despre film si care este influentata de mediul inconjurator. Capisci?

Si totusi la ce scuza te referi tu?Cum de ma cunosti atat de bine incat sa ma pui in categoria "anul 2 de facultate si se cred ca sunt buricul Pamantului"? Faptul ca Windom e mai putin sociabil (as prefera sa renuntam la a face referire la alte persoane) si e sceptic asupra filmului inseamna ca o persoana mai putin sociabila nu poate agrea filmul Avatar?

Informatiile despre film de unde le iei? De pe RT, IMDB, site-uri oficiale, bloguri, ziare, reviste, TV, radio, forumuri, colocvii, intalniri incognito cu cinefili, de la scoala, de acasa (poate ai rude in domeniu), de la serviciu, din grupul de prieteni (amici, cunostinte)..... De unde?

De ce trebuie sa le iau de undeva? Am vazut filmul si imi expun parerea asupra sa.

Strict despre acest film ma intereseaza. Cine a zis ca va fi o capodopera strict epica? Sau la asta se asteptau cei care nu fac parte din "mase" (citez din memorie)? Multumesc.

Pai cine a zis? E o capodopera strict epica? Eu as zice ca nu, ci ca e o capodopera strict vizuala. Asteptarile si produsul final sunt doua lucruri diferite. Eu nu am vorbit decat despre produsul final aici, nu despre asteptarile de dinainte de film.

P.S.2 Te las pe tine sa ai ultimul comentariu (momentan). Poate e mai bine asa.
Spor la croniceala!

Ar fi de apreciat acest fapt daca eu nu as vorbi despre film, iar tu despre altceva decat Liviu-, Windom sau alte persoane care nu iti impartasesc parerea. "Croniceala" e prea mult spus. Nu am ajuns si nici nu cred ca o sa ajung prea curand la maturitatea cinematografica si mai ales expresiva de a scrie o cronica. Ca refuzi un dialog strict legat de film, asta ar trebui sa recunosti.

Last edited by Liviu- : 24 Dec 2009 at 13:24.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif