Originally Posted by pipes:
@Liviu- Fara suparare, dar nu o sa-ti mai raspund pentru ca vorbim 2 forme de exprimare diferite. Si am o problema cu astia care sunt cam in anul 2 de facultate si se cred ca sunt buricul Pamantului.
|
Te cheama si Dragomara cumva?
Originally Posted by pipes:
Been there, done that. Cat despre contur, eu m-am exprimat foarte clar. Cine are chef sa inteleaga bine, cine nu nu. Personalitatea e un lucru mare, dupa cum vad eu lucrurile lumesti. Eu nu sunt vreun profiler. Cand vorbeam despre contur ma refeream la arborele ei genealogic (atat cat il stim), rangul ei in comunitatea na'vi, cu cine ar fi trebuit sa se imperecheze, la aptitudinile ei etc. Nu sunt eu in masura sa ii fac un profil psihologic. Nu unul public. 
|
Asta vroiam, ceva clar despre acel "bine conturat" pentru ca, dupa cum spuneam mai sus, in general e utilizat cu sensul precizat de mine. Si asa, chestiile enumerate de tine mi se par foarte simple, nimic special despre ea. Desigur, si elemente de trecut, statut ale personajelor se incadreaza in aceasta categorie, dar doar acestea nu sunt de ajuns pentru a spune ca e bine conturat.