Cu placere, d-nule Pitbull.
@Liviu- Fara suparare, dar nu o sa-ti mai raspund pentru ca vorbim 2 forme de exprimare diferite. Si am o problema cu astia care sunt cam in anul 2 de facultate si se cred ca sunt buricul Pamantului. Been there, done that. Cat despre contur, eu m-am exprimat foarte clar. Cine are chef sa inteleaga bine, cine nu nu. Personalitatea e un lucru mare, dupa cum vad eu lucrurile lumesti. Eu nu sunt vreun profiler. Cand vorbeam despre contur ma refeream la arborele ei genealogic (atat cat il stim), rangul ei in comunitatea na'vi, cu cine ar fi trebuit sa se imperecheze, la aptitudinile ei etc. Nu sunt eu in masura sa ii fac un profil psihologic. Nu unul public.

@Marius_em Ma bag si eu la "tocilari". L-am vazut deja de 2x si urmeaza vizionarea 3 dupa Sarbatori. Am descoperit detalii noi si sunt ferm convins ca mai sunt si altele. Sincer, m-am dus sa vad daca ma plictisesc si nu a fost cazul. Nu ma gandisem sa-l revad asa repede. M-au incapatanat unii forumisti. Si bine au facut.

Le multumesc pe aceasta cale.
A observat cineva ca acele clone de na'vi de la inceput au cordon ombilical?
A observat cineva ca personajul albastru al lui SW isi schimba coafura (frizura) de cel putin 2x?
A vazut careva la elicea unei nave, cred ca e Steaua lui David (aici o sa va rog sa interveniti)?
A observat cineva la un moment dat cand tine, cred ca Neytiri era, arcul in mana, detaliile penei de la sageata? Este incredibil.
Vi s-a parut ceva deranjant cand coboara ei la inceput din transportor si d-abia li se vad chipurile prin masti? E totusi un film facut cam 60% CGI.... Eu stiam de proportia 60%-40%.
Cand sta ea langa zburatoarea muribunda si se infige un glont in copacul de sub ei? Mi s a parut ft subtila treaba. Are si un sunet sec. Outstanding!

Scenele de lupta - dupa Pandora, mi se par al doilea punct forte. La un moment dat cand devasteaza flora, mi-a amintit de "Band of Brothers" (cand sunt bombardati prin padurile din Belgia).
Si mai zic o data: vocea lui SW este "out of this world" in unele secvente.
Mai sunt atat de multe......
Aveti legatura!