Originally Posted by Judex:
Mie mi se pare un film fain, entertaining, cum a spus si Pit - un festin vizual. Pentru cei care se asteapta la o poveste naucitoare, insa, vestile nu suna prea bine. Un fel de Dances with Wolves, varianta SF si mult mai simplist.
Intr-adevar, cand s-a bulit de tot treideu', mi-am pus ochelarii pe cap si se vedea muuult mai bine. Cromatic cel putin a insemnat o adevarata revelatie. Pana atunci ma cruceam crezand ca au filmat pe vreun FUJI expirat si-au uitat sa regleze albul. Din fericire, nu era cazul.
|
buna ,buna,vad ca nu prea aveti pareri prea bune despre filmul avatar!
dar va contrazic ,asta este fiindca nu ati mers inca o data sa vedeti si finalul poate,eu l-am vazut si a fost mult mai senzational si frumos.pe cand la inceput cand s-a terminat cu un final mai asa mi-a lasat si mie o parere mai asa ,usor dezamagita,insa apoi am fost mult mai multumita ,a fost deosebit.
ce sa zic ,am incercat sa imi selectez cu minte mea si esentialul dar acum fiecare interpreteaza cum vrea,.parea o amestecatura,si tot odata oameni ai cerului ,etc.
in final s-a terminat cu bine,slava domnului ,imi plac filmele cu hapiend!si vreau si viata sa fie mai happy cu final happyend etc.iar noi sa ne dorim binele si sa nu ne facem rau singuri ,unii altora etc,ci din contra sa ne facem bine,ca doamne doamne sa ne iubeasca mai mult si sa nu ne pedepseasca deloc ci sa ne ofere sansa unei vieti mai bune,intr-o lume mai buna fara probleme fara nimic negativ ci de paradis.

doamne ajuta!si pe mine sa ma ajute in continuare sa se inceteze prob.cu alimentele si sa fie in regula ,sa ma ocroteasca ,ajute salveze etc.numai bine va doresc si voua ,si sarbatori fericte si tot ce va doriti!