Thread: Stephen King
View Single Post
Old 21 Dec 2009, 19:07   #13
manwithamoviecamera
Banned

manwithamoviecamera

Originally Posted by Windom:
Schimburi de opinii despre:

1. Cele mai bune / proaste ecranizari dupa SK;
2. Cel mai bun / slab roman de SK pe care l-ati citit;
3. Dintre romanele neecranizate, care credeti ca ar merita tratamentul cinematografic? (eventual ce regizor / actori ati prefera pentru respectiva ecranizare?);
4. Il preferati pe SK ca scriitor de fantasy sau de povestiri realiste?
5. Sinteti de parere ca nu mai e SK cel care era odata? E mai slab, e mai bun?

Parerea mea:

1. Best: The Shinning, Carrie, Misery, Dolores Claiborne. Worst: Dreamcatcher, Langoliers, Desperation...
2. Best: The Shinning, Gerald's Game, Misery, Dolores Claiborne. Worst: Dreamcatcher.
3. Gerald's Game (eventual, cu o Naomi Watts incatusata sub bagheta lui Lynch )
4. Desi a devenit faimos cu fantasy/horror, il prefer ca autor de drame ancorate in realitate.
5. Mi se pare mult mai slab in comparatie cu vechiul SK.

1. mie mi-au placut toate, mai ales misery si kathy bates mereu fresh, shining s-a cam prafuit, in afara de dolores si langoliers, desperation pe care nu le-am vazut
2. n-am citit decat carrie spre rusinea mea, asta in liceu, si mi s-a parut sec ca si stil dar plin de suspence, as vrea sa citesc misery si nici shining ala nu cred ca e rau
3 .tot ce-a scris sub forma de seriale sau alte chestii experimentale, regizori independenti daca mai exista sau europeni, von trier, audiard, luc besson, roman polanski in europa ca acolo n-are voie, zack snyder, emmerich, herzog, dreyer daca ar fi viu, etc. am si eu un amic obsedat de lynch si naomi watts.
4. amandoua, e bun desi the shawshank redemption mi-a placut prima data cand l-am vazut, mi s-a parut cam fortat.
man, nu trebuie sa iei prea in serios dreamcatcher, mie mi s-a parut de un comic voluntar, asta era ideea cel mai nasol mi s-a parut the mist, so predictible.
5.nu cred ca a obosit inca

Last edited by manwithamoviecamera : 21 Dec 2009 at 19:09.
manwithamoviecamera is offline   Reply With Quote sendpm.gif