Thread: "Avatar"
View Single Post
Old 20 Dec 2009, 11:53   #130
pipes
Guru

pipes

sigur nu pulsezi....
sigur asteapta sa vezi filmul.......
sigur nu a zis nimeni ca IMDB este "the thing" (eu il prefer in locul lui RT)....
si as putea continua....
vizionare placuta!

p.s. nu toate filmele sau actorii sau regizorii sau producatorii au fani/sustinatori/admiratori? mai multi sau mai putini? ce ti se pare paradoxal? chiar nu ti mai poate placea un film (care chiar incanta ochiul)? nu va place - nu votati, nu platiti biletul pentru cinema, nu inchiriati dvd-ul, nu platiti traficul de internet pentru descarcarea lui (legala sau ilegala) samd. sigur veti fi mai fericiti decat sa va scaldati in hidosenia asta.....

Originally Posted by Lili1982:
Originally Posted by pipes:
Lili, cred ca am gasit locul ideal la IMAX-ul bucurestean (eu am stat pe randul 9, locul 15), care ar fi rand 7(hai 6) centru. Nu mi s-a parut chiar asa blurry..... dar imi vajaia capul pe hol. Recunosc.
Oscaruri: la efecte si cel mai bun regizor va lua sigur. Sa vedem restul.
P.S. 8,9/IMDB !!! Si e primul film pe care l-am vazut crescand - de la 8,4 la 8,9. De obicei, era invers. Cu siguranta un semn!

Eu ma duc sa-l vad din nou 3D simplu... Abia astept ! Am prieteni care l-au vazut aseara la Multiplex si au fost foarte multumiti ! La Imax nu stiu daca o sa mai pun picioru' ! Nu crezi ca si-au batut joc de tehnologie ? Sala aia e un fiasco total.... Mare, mare pacat ca n-au alocat un spatiu adecvat. Cred ca ai vazut ca sfera e doar de decor... n-are nici o legatura cu interiorul de la Imax care e patratos ! Btw... boxele sunt in spate situate in colturile salii... pacat ca nu au bagat ceva potrivit cu o asemenea tehnologie ! Stiu si cine e patronul si deja nu ma mira ca sistemul lor de rezervari plus ce au facut acolo, a iesit o varza totala ! Scaune ingramadite... care n-au suport pentru pahare... special sa intre cat mai multe... Halal organizare !

Si eu ma duc. Am rezervarile facute pentru miercuri de acum 2-3 saptmani. Sunt de acord cu cele spuse de tine, dar ma voi pronunta miercuri seara. Mi se pare cel mai corect.
Nu mai fi suparata! Nu a fost chiar asa de rau...

Last edited by buticut : 20 Dec 2009 at 15:28.
pipes is offline   Reply With Quote sendpm.gif