View Single Post
Old 18 Dec 2009, 16:23   #89
Gloria
Super Moderator

Gloria

Liviu, mailurile voastre au ajuns la distribuitor! urmeaza ca le forwardeza mai departe catre Movieplex care va va scrie fiecaruia in parte. Pana atunci, iata si scuyele oficiale de la Movieplex:

In primul rand dorim sa ne cerem scuze pentru evenimentul neplacut de ieri seara de la vizionarea de presa a filmului AVATAR.

Va asiguram de faptul ca am testat calitatea proiectiei de doua ori: prima data miercuri, 16 decembrie iar a doua oara joi, 17 decembrie iar imaginea si sunetul au fost perfecte si nu am avut nici un semn prin care sa intelegem ca pot aparea probleme ulterioare.

De asemenea dorim sa va asiguram de faptul ca am acordat o importanta maxima atat filmului AVATAR cat si vizionarii de presa a acestui film. Suntem perfect constientii de calitatea filmului si eforturile deosebite depuse pentru creerea lui si deasemenea dorim sa va asiguram de respectul pe care v-il purtam.

Pe toata durata activitatii noastre am facut tot posibilul ca serviciile pe care le oferim sa fie impecabile. Va reamintim ca suntem primul cinematograf din Romania care a investit sume foarte mari in tehnologia digitala si 3D – suntem cel mai mare cinematograf digital si 3D din Romania – 7 sali – si nu credem ca prea curand putem fi egalati ca si capacitate acoperita de aceasta tehnologie deoarece ai nevoie de resurse financiare insemnate. Depunem aceste eforturi pentru a aduce mai multi spectatori in cinema si pentru a ridica standardul calitatii de proiectarea a unui film.

Precizam ca problema tehnica a fost remediate inca de ieri, astfel incat toate spectacolele au rulat in conditii normale.

Last edited by Gloria : 18 Dec 2009 at 16:51.
Gloria is offline   Reply With Quote sendpm.gif