Thread: "Avatar"
View Single Post
Old 18 Dec 2009, 08:19   #82
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Ce sa zic ? Inca nu ma pronunt totalmente (da, aia de la Plazza sunt de vina) pana nu vad si finalul, de fapt pana nu vad tot filmul de la cap la coada in conditii ok, desi m-as mira sa-mi schimbe parerea in vreun fel. Doar nu or fi folosit brusc efecte speciale din anii '70 sau nu or fi dezvaluit sensul vietii si al universului pe final .

Un lucru e cert: this is the new golden shit in materie de entertainment si produs bani. Poveste complexa ? Scenariu dichisit ? Dezvoltarea personajelor ? Sunt lucruri care nu conteaza intr-un astfel de blockbuster, cat timp entertainmentul si festinul vizual sunt urcate si tinute cu succes pe un piedestal din ce in ce mai mare (cei care stiu teorie de film sa se abtina ), menite sa ne abata pentru putin timp de la normalitatea vietii de zi cu zi.

I am fine with that. Am facut la fel ca si in cazul Transformers etc.: de la intrare am trecut in "staring'n'hearing" mode, apasand butonul de standby pentru creier. Si nu am fost dezamagit. Deloc!

Apropo, isi mai aduce cineva aminte de Independence Day? Un film super tare!