View Single Post
Old 16 Dec 2009, 14:42   #19
miercuri
Guru

miercuri

Originally Posted by Windom:
maneaua lui Boyle de anul trecut[...]. De Slumdog nu mai zic nimic ca numai ma 'nervez. Dupa ce am vazut ca a cistigat am zis ca nu ma mai uit altu' la Oscaruri.
Nu credeam ca esti printre hateri. Eu sunt foarte biased cand vine vorba de Boyle si cred ferm ca the man can do no wrong, dar anul trecut mi s-a parut sincer ca nu a existat competitie. The Reader si Frost/Nixon mi-au parut prafuite de la un punct in colo, in sensul ca le mai vazusem si in alti ani. Benjamin Button mi s-a parut pe scurt o voma in culori frumoase si cel de-al cincilea nomininalizat nici nu mai stiu care era... M-am uitat acuma si vad ca era Milk, care mi-a placut, dar e si el just another biopic. E de ajuns ca a jefuit In Bruges la scenariu original. Eu il admir pe Boyle pentru ca la fiecare proiect al sau lucreaza cu tot sufletul, iar succesul asta a venit dupa o un lung sir de filme mai mult underrated, ramase oarecum in umbra si dupa doua mari tzepe primite de la Holywood, una fiind The Beach si cealalta fiind povestea cu distributia Slumdog Millionaire si Warner Bros. So cut the guy some slack, ca n-a fost niciodata ahtiat dupa premii asa cum e Cameron. Iar palma pe care au primit-o Warner Brothers anul trecut, dupa ce isi pusesera toate sperantele in Benjamin Button, a fost mai mult decat bine meritata si cu atat mai usturatoare.
miercuri is offline   Reply With Quote sendpm.gif