View Single Post
Old 15 Dec 2009, 22:29   #13
pipes
Guru

pipes

cu un om care se exprima ca i se rupe nu prea am ce discuta.
multumesc si ramai on topic. tu ai deviat de la subiect.
si de cand mori tu de grija mea? ce inseamna a face purici pe aici pe la voi? am observat ca esti guru. mie nu mi aduci deloc a asa ceva. banuiesc ca o sa mi atrag ceva antipatii. n-ar fi nici prima si nici ultima oara. consider ca n-am jignit pe nimeni si ca ai fost off-topic.
cu ce argumente sa vin la un om care se roaga ca o productie sa nu prinda Oscarurile? pentru ce? daca n-ar fi astfel de productii, nici n am avea pe ce teme sa discutam. asa ca....... nu crezi ca vrei sa vezi in fiecare zi amelie sau pasarile lui AH...... eu unul nu vreau! mai bine mai rarut, ca e mai dragut!
noapte buna!

P.S. Am argumente. Dar nu am de ce sa le arunc aici si acum. Daca esti un as in domeniu (si ar trebui sa cam fie asa), le intuiesti si singur.
Si daca pe tine te deranjeaza ca i se face prea multa publicitate, este strict problema ta. Asta nu-l face nici mai bun, nici mai rau decat este.
P.S.2 Ai scris intr-un alt comentariu mai devreme cu i si ii - ca depinde cum vezi problema. La tine e o greseala mare. Si nu merge cu dualism. Asta demonstreaza cate ceva. Parerea mea.

Last edited by pipes : 15 Dec 2009 at 22:52.
pipes is offline   Reply With Quote sendpm.gif