View Single Post
Old 15 Dec 2009, 20:44   #155
ATB4FOREVER
Senior

ATB4FOREVER

Originally Posted by buticut:
ATB, use the edit button, for God's Sake!

...scriam undeva mai sus ca nu am rabdare sa ma corectez... si va las pe voi sa faceti asta

Originally Posted by miercuri:
Originally Posted by ATB4FOREVER:
si in cele din urma nu exista evrei- evrei cu ochi albastri sau chiar blonzi...
Ce inseamana evrei-evrei in ziua de azi? Nu e vorba de cat de evrei sunt ei genetic, ci cat de evrei se simt. Eu sunt romanca doar 75%, dar niciodata nu m-am simtit altcumva decat 100%. E vorba de felul in care esti crescut.

Cat despre frustrariile de vesnic perdanti ale romanilor, ai putea sa faci macar un efort sa intelegi ca you're barking at the wrong tree. Du-te si uita-te la un film istoric si vino acolo cu argumente din astea. De ce nu poti sa accepti ideea ca Tarantino indoaie verosimilul dupa bunul lui plac, daca pentru Grindhouse poti sa-ti antrenezi a suspension of disbelief, de ce nu poti si pentru Basterds?

...adica, unul negru crescut intr'o familie de albi, se simte/ crede alb???...ca si un caine ciobanesc care crescut intre oi se crede oaie !?... pai singurul lucru care ma irita, nu era luarea unor elemente reale si jonglarea cu ele intr'o lume fictiva... ce ma irita faptul ca evreica avea ichi albastrii... (ca si mine)... nu sunt rasist (sau antisemit)... dar pur si simplu mi se pare aberant asta...

Last edited by buticut : 15 Dec 2009 at 20:53.
ATB4FOREVER is offline   Reply With Quote sendpm.gif