View Single Post
Old 15 Dec 2009, 20:02   #9
Windom
The Ultimate Badass

Windom

Mi-ar placea sa ma insel in privinta Avatarului dar, in general, cind filmul e promovat atit de agresiv nu suna tocmai a bine... In ceea ce priveste Oscarurile, americanii o iau din cind in cind pe ulei (tot mai des, din pacate, in ultima vreme) si arunca cu Oscaruri dupa cite un blockbuster sau altul (fie el Titanic, LOTR, ori maneaua lui Boyle de anul trecut), ignorind, cu nesimtire, as zice eu, filme cu mult mai meritoase dar fara "pedigree". Titanicul concurase cu LA Confidential care e un film superior pe toate planurile (cu exceptia efectelor speciale, dar de obicei mi se rupe de aspectul ala). LOTR a concurat cu Mystic River for christ sake (!!!) si l-a pus pe acesta in umbra. Mi s-a parut absolut incredibil. De Slumdog nu mai zic nimic ca numai ma 'nervez. Dupa ce am vazut ca a cistigat am zis ca nu ma mai uit altu' la Oscaruri. E drept ca am afirmat asta si dupa LOTR... Si tot nu m-am invatat minte.
Daca apare Shutter Island pina la Oscaruri e de bine insa. Situatia se va prezenta un pic altfel. Dar sa nu anticipam...

http://www.youtube.com/watch?v=YQiPQ...rom=PL&index=5
Windom is offline   Reply With Quote sendpm.gif