pai povestea ar fi cam asa:"un pustian de clasa a 11-12 e fascinat de puterea mintii umane si cum poti manipula un om doar creand o iluzie..incepe sa studieze carti de magie si psihologie si in sfarsit e pregatit sa faca primul lui numar de magie..avea emoti..era un tip cu simtul umoruli f dezvoltat asa k in fiecare numar clasic isi aducea contributia facand un truc mic dar care sa amuze publicul..pune bila in interiorul paharului din mijloc si incepe sa le invarta..le invarte,si tot le invarte..dar de emotii pierde din ochi paharul cu bila...disperat...se opreste...acum tot ce putea sa faca sa nu strice momentul de magie era sa continue..cum putea sa zica "dragi spectatori am gresit numarul de magie"...era inadmisibil...trebuia sa merga la risc..trebuia sa spere k nimeni nu o sa ghiceasca...avea o banuiala ca bila era la mijloc dar nu era sigur...si incepe..intreaba spectarorii in ce pahar e bila..unul din el la mijloc altul indreapta..fiecare isi datea cu parerea...alege un domn mai din spate si incepe sa se roage...acest domn zice k e in mijloc bila...socat tot ce poata sa zica e"sunteti sigur domnule?sogur nu e la margine?"asta f sigur pe el nu domne e la mijloc..."domnule gaditi-va bine ca nu mai aveti o a doua sansa..de unde stiti k nu ma joc cu dumneavoastra..de unde stiti k nu va zic exact locul unde e bila ca stiu k nu o sa il zici crezand k eu vreau sa va pacales?"deja intra in dubii domnul din public..mai sta putin si se gandestie si zice"nu e in mijloc sunt sigur"..ce mai ramanea de facut?ridica paharul...avea inima cat o furnica..inchide ochii si ridica paharul...toata lumea aplauda...rasufla linistit inseamna k nu e acolo..atunci unde ar putea sa fie...si ridica paharul din margine pe care il indicase el domnului din public,,si surprinzator acolo era si bila..iar morala povestii e k atunci cand memoria te lasa ai incurcat-o ..spera sa o lase si pe cel de langa tine

)