View Single Post
Old 14 Dec 2009, 18:43   #19
Black
Senior

Black

Send a message via MSN to Black Send a message via Yahoo to Black
Cu adevarat talentul nu consta in "look" la fel cum nici succesul de cele mai multe ori, nu sta in capacitatea artistica, din pacate pentru mine, din fericire poate pentru unele din protagoniste. Desi in plan de premii si aclamatii partea masculina s-a bucurat intotdeauna de un succes mai amplu, mai particularizat, pentru ca parerea mea nu trebuie sa fii un mare cinefil sa afirmi ca Al Pacino sau Robert de Niro reprezinta unii din cei mai mari actori, sau ca Spielberg sau Coppola fac parte din crema regizorilor s.a.m.d, dar din punctul meu de vedere a critica o femeie pentru roluriele avute de-a lungul vremii constitutie cu adevarat o provocare plina de remuscari, de neinteles, de umire, marcata indeosebi de multe semne de intrebare. Sunt actritele mai prejos decat actorii? Hegemonia masculina de-a lungul istorie poate o fi o scuza pentru lipsa unor valori feminine echivalente peisajului barbatesc?

Ideea unei astfel de discutii cred eu este mai complexa decat a spune ca Megan Fox si-a cucerit fanii prin forme in timp ce Meryl Streep prin arta teatrala. TBC!
Black is offline   Reply With Quote sendpm.gif