Na ca de la Inglourious Basterds s-a ajuns la cedarea Ardealului...
Unu la mina - QT nu s-a vrut niciodata a fii politically correct, ba dimpotriva. Asa ca n-are rost acum sa despicam firul in 4 si sa vorbim de evrei cu ochi albastri ori negrii cu parul blond... Nu vorbim aici de Sergiu Nicolaescu ci de Tarantino. NU e un film istoric, NU se vrea un film istoric, dimpotriva, istoria e subiect de bascalie in cazul de fata. (Din cite-mi amintesc eu, parca nici Hitler nu a murit chiar in halul ala in realitate

).
Doi la mina - daca am ajuns sa discutam istorie si despre participarea Romaniei alaturi de Germania la agresiunea impotriva Rusiei (da, e vorba de agresiune odata ce ai pus bocancul pe pamint strain fara invitatie - nu ca rusii ar fii mai breji la capitolul asta) om fi fost noi pe locul 2 ca aliati ai nemtilor dar prin inospitaliera Rusie ne-am cam kkt pe noi pentru ca eram mereu veriga slaba din sistemul defensiv al nemtilor (care tot chioris se uitau la noi). Asa ca fiti mai potoliti cu eroismele acolo unde nu e cazul si sa pastram discutia pe fagasul normal.