View Single Post
Old 13 Dec 2009, 03:59   #81
pipes
Guru

pipes

Smile

Neata!
Incerc sa-mi canalizez gandurile catre aceasta discutie.
Eu o sa vorbesc strict despre mine si experientele mele. Si sa zicem ca ma consider o persoana civilizata in limitele a ce vreti voi.
Luam exemplu: Hollywood Multiplex. Ma duc numai cu rezervare. Cateodata este casa speciala,ca teodata nu. Trecem peste. Acum - aici imi dau bila neagra. Sunt vajnic manacator de popcorn si bautor de lichide nonalcoolice. Telefon dat pe silentios, comentarii razlete la volum minim sau deloc (depinde).
Acum apare paradoxul. Pop-cornul se vinde acolo. Deci acceptat si aducator de venituri. Si toata lumea stie asta. Daca veneam cu pop-corn-ul de acasa, da. Deci, aici, nu va dau dreptate deloc. Este un lucru pe care il accepti sau nu si atat. Cand o sa scrie ca e interzis la revedere. Pana atunci face parte din legenda cinematografelor noastre bune sau rele.
Ma mir ca nu spuneti altceva. Cand intra zeci de oameni dupa inceperea filmului. Pe mine asta ma deranjeaza cel mai mult. Intuneric, locuri ocupate aiurea, isi varsa sosul de branza pe ei.... Eu nu as mai vinde bilete. Punct.
Needucati si needucate vor fi intotdeauna. Acum mai depinde si de zeita Fortuna sa nu ai parte de ei.
Eu sunt foarte curios cine va fi pe 18 Decembrie la Avatar 3D @ IMAX. Ce fel de public. Si tot asa.
Am zeci/sute de amintiri ciudate din ultimii ani de cinema - dar speranta moare ultima! Recunosc ca au fost si multe placute. Poate chiar mai multe. Nu le-am numarat si nici nu o sa fac asta.
La "Straini in noapte" cu Florin Piersic, spectacol la Opera, a vorbit omul, in preambul, jumatate de ora despre telefoane mobile si problemele pe care le ridica. La cinci minute de la incepere suna deja unul...... Au facut misto si au mers mai departe. Dezamagiti.La fel si la sala Studio - Teatrul de Comedie. Au luat-o la misto in ultimul hal. Sper sa se fi invatat minte invatat minte.
Concluzia o trageti voi, daca exista una.
Parerile vor fi impartite si stiti foarte bine de ce.
Va doresc toate cele buna,
S

P.S. Despre alea/aia cu tunsori afro care managie sau se contopesc cu tavanul nu aveti nicio parere? Am avut la crete si gealati in fata mea, imi venea sa fac pe stilistul cu ele/ei. Asta, NESIMTIRE!!!! Gata, ca nu ma mai opresc!

P.S. Si inca ceva: imi sarut iubita o data cam la 15 minute /silentios/gingas/tandru/ prin simpla intoarcere a capului. Pot fi condamnat pentru asta? Ar putea fi persoane invidioase. Corect?

Last edited by pipes : 13 Dec 2009 at 04:05.
pipes is offline   Reply With Quote sendpm.gif