Originally Posted by keepwalking:
Geoana a invins!
chiar si cu voturile din diaspora, nu se mai poate schimba nimic.
|
te contrazic, nu a invins geoana, a pierdut basescu. acum un an avea 48-50 %. de ce a pierdut intr-un an ? poate pentru ca lumea a vazut ca a promovat fite cu care s-a culcat, poate pentru ca nu a avut cu ridzi aceiasi atitudine pe care a avut-o cu ministrii pnl, poate ca lumea si-a amintit de nicusor cand a vazut buzata europarlamentar, poate ca nu a mai vrut un razboinic pentru ca razboiul distruge nu construieste, poate ca lumea a vazut ce este boc si altele.
repet a pierdut basecu nu a castigat nimeni.
si mai repet ceva ce am spus pe aici, nesimtitul a spus despre constantinescu ca nu a lasat nici o dara in urma lui, eu spun ca basescu a lasat o dara urat mirositoare in urma lui. sa-i fie rusine pentru ca si eu la fel ca multi am avut incredere in el in 2004. si a facut ca in vorba aia a barbatilor. preferi o curva ca stii de la inceput ce face, in dauna unei fete cuminti despre care afli ulterior ca e o curva. asta ne-a aratat basescu. o imagine facuta de el si multiplicata de media(printre care la vremea aceea actual hulita realitetea), o imagine falsa, putreda pe dinauntru, gaunoasa.
huoooooooooo nesimtitule !