Thread: Ubi patria?
View Single Post
Old 05 Dec 2009, 22:01   #17
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Exclamation

Originally Posted by Pitbull:
Intrucât suntem într-o perioadä de armistitiu cu celälalt forum, precizarea de mai jos este strict teoreticä (iar afirmatia asta nu e doar un artificiu; se poate aplica multor alte situatii similare).
Cât timp douä comunitäti (de orice fel, reale sau virtuale, etc...) coexistä pasnic, dubla loialitate e fireascä, legitimä, ba chiar beneficä - presupune diversitate, îmbogätire, câstiguri pentru toatä lumea.
Dar, în perioadele de ostilitate, suntem nevoiti sä alegem... Minima moralia ne dicteazä. Pur si simplu, nu poti fi si cu dracu', si cu lumânarea... indiferent de motivatii, scuze si atitudini explicite. Asta e, ce s-o mai dai cotitä - esti dator sä alegi între trei: A, B, sau 0 (în asteptarea reconcilierii). A&B, numai în timp de pace!
Cori, eu am câteva notiuni de drept, dar tot profan sunt, si voi rämâne. Tu esti profesionistä - poti explica aceste lucruri mult mai competent decât mine.
hai că iar am râs!
stai să-ţi reamintesc unul dintre motivele din care cele două comunităţi nu coexistă paşnic. TU şi jignirile, TU şi discreditările tale continue adresate celor care-au îndrăznit să posteze şi pe acel forum, să ne uităm numai la cum ai postat vis-a-vis de ALS şi de Halebardu lunile astea. does it ring a bel?! no, hai că e ditamai clopotul.
nici eu nu am noţiuni de drept, dar asta nu înseamnă că nu PRICEP ce este CORECT=DREPT, şi ce nu. tu te încadrezi la CE NU!

dp meu dv numai analizat din perspectiva vârstei tale, comportamentul tău este incalificabil.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif