Thread: Ubi patria?
View Single Post
Old 05 Dec 2009, 21:57   #16
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Pitbull, spuneai ca ai fost prin sali de judecata deoarece ai avut niste procese. Tu i-ai observat pe avocati? Se intalnesc ca orice alti colegi (medici, profesori, magistrati etc.), discuta una-alta, dupa care incepe sedinta de judecata, se contrazic in cazurile in care sunt adversari, dupa care ies si ei, ca oamenii, la o bere. De ce sa se dusmaneasca? Doar clientii sunt in litigiu, nu ei.

Eu nu m-am dus pe ale forumuri sa scriu lucruri urate despre cinemagia si nici aici nu mentionez alte forumuri. Nu ma implic in conflicte si nu ma intereseaza certurile dintre alti forumisti. Nu ii cunosc personal, ci doar citesc ce parere au despre cinema si, ocazional, alte subiecte.

Niste site-uri nu pot fi in conflict, Pit, doar oamenii se cearta. Asa ca daca niste oameni de pe cinemagia sunt in conflict cu niste oameni de pe alt forum, nu inseamna ca aceste doua forumuri sunt in razboi.

Vi s-a parut ca am scris eu ceva urat despre acest forum vreodata? S-a simtit cineva jignit? Deranjez pe cineva? Vreti sa aleg, fie sa scriu numai aici, fie sa plec?
corinka is offline   Reply With Quote sendpm.gif