Thread: Ubi patria?
View Single Post
Old 05 Dec 2009, 22:29   #14
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Originally Posted by keepwalking:
ceea ce ma deranjeaza cel mai mult e ca sunt unii "agenti dubli", care joaca la doua capete, pupandu-l dincolo pe halebardul, dar strecurandu-se si aici, cu inocenta.
cu parere de rau, dar fara nici o retinere, pot spune ca sunt dezamagit, de pilda, de redmen si corinka.

Frecventez si alt forum (desi tot pe cinemagia intru mai des), dar nu pup pe nimeni. Si chiar daca as pupa, nu vad de ce nu as putea intra si aici. As fi preferat un singur forum, nescindat, dar asta e situatia. Acolo sunt niste forumisti pe care nu i-am mai prea vazut pe aici si pe care ii apreciez. Si mai intra si altii de aici, draga keep, diferenta fiind ca au alte nick-uri acolo. Asa ca nici eu si nici redmen (care, alaturi de chambord si de buticut, se numara printre forumistii mei preferati, datorita inteligentei si bunului simt de care a dat dovada in mai multe randuri) nu suntem "agenti dubli", ci "jucam" cu cartile pe fata.
Chiar nu imi pasa cat de dezamagit sau cat de mandru ai putea fi tu de mine si voi intra pe ce forum vreau, atata timp cat imi face placere si imi ofera ocazia sa intalnesc online niste oameni de cultura pe care ii respect.
In plus, pot spune ca si eu sunt intr-un fel dezamagita de comentariul tau de mai sus, imi placeai mai mult pe vremuri, dar in ultimul timp dai cam des cu bata-n balta.

Inca ceva, am avut intotdeauna suficienta decenta si respect pentru cei de aici, incat sa nu fac reclama concurentei, nementionand alte forumuri similare. Asa ca, te rog, inceteaza cu acest subiect, deoarece cinemagia nu este locul potrivit pentru asemenea discutii.

Last edited by corinka : 05 Dec 2009 at 22:32.
corinka is offline   Reply With Quote sendpm.gif