Tocmai am venit de la film....Pentru cei ce se intreaba de ce am fost la film, am facut o promisiune, acum ceva timp...
Oh my God.....a fost...de departe, unul din cele mai proaste si plictisitoare filme pe care le-am vazut in viata mea. Actiunea, dupa cum s-a mai zis, e practic inexistenta, personajele sunt absolut ingrozitoare...in special Bella. Bella, in acest film este depresiva si sinucigasa, te face sa vrei sa o iei la palme. Pur si simplu nu se mai oprea din urlat...

A, si inca ceva.. Scena aceea, cand ea sta pe scaun si trec lunile, mi se pare un mesaj nemaipomenit (este si singurul care il transmite acest film, de altfel): daca nu ai un prieten/o prietena, nu ai niciun alt motiv sa traiesti. Dupa cum scrie si in carte, 'Love. Life. Meaning. Over.'
Jacob...motivul principal pentru care a fost el in film a fost sa il inlocuiasca pe Edward, in sensul ca, dupa ce devine 'werewolf' (um.....varcolacii nu se pot trasforma in lupi cand vor ei...), devine la fel de depresiv si emo ca si Edward si incepe si el cu 'sunt un monstru' si alte de astea, desi el insusi recunoaste ca nu omoara pe nimeni in afara de vampiri... Celalalt motiv pentru care apare in film e ca sa isi dea jos tricoul...um....nu stiu daca cineva a mai observat....dar cand isi da jos tricoul ca sa ii stearga sangele Bellei...nici macar nu il sterge!!! Ii tamponeaza capul o data sau de doua ori, sangele ii tot acolo si dupa aia ei pierd vreo 10 minute holbandu-se unul in ochii celuilalt.
S-a spus ca va fi mult mai multa actiune in acest film....excuse me? Cele 80 de secunde (maxim) in care Laurent este mancat de lupi, cele 2 minute in care Victoria fuge prin paduri si se arunca in mare si celelalte 2 minute in care Edward e batut de tipul ala? Asta e actiune la voi???
Ergh, singurul lucru care mi-a placut la film a fost cum arata Dakota cu ochii rosii, in rest e varza: la fel ca si in carte, pierd aproximativ 5 minute pentru cea mai importanta scena din tot filmul, cand se taie Bella...Anyways....desi l-am vazut acum cateva ore, nu-mi mai amintesc aproape nimic, deci, pentru moment ma opresc aici.
EDIT: Scena aceea de la final, 'viziunea' lui Alice.....just...WTF?