Cornel nici n-a deschis topicul inainte de venirea mea la birou. N-a avut timp.
In clipa cand am ajuns, l-am deschis logat cu userul meu, ca sa verific ca moderator daca totul e OK pentru a incepe discutiile. Era OK, asa c-am postat primul lui raspuns (uitând, ca fraierul, ca eram in contul meu!

). Cand am vazut, am intrat repede in contul lui, si am reprodus raspunsul. Ulterior, cand am ajuns la Illo acasä, m-am logat iar ca eu-însumi si am sters mesajul parazitar.
Am luat mesajele la rând. Eram atât de gräbiti sä ne ajungä timpul, încât nici nu aveam când sä facem selectii. Mergeam din mesaj în mesaj: eu le citeam cu voce tare, el dicta räspunsurile; pe alocuri, ne consultam fugitiv la nivel de frazare.
Abia când am ajuns la mesajele postate deja în timpul "dialogului", am procedat la o ierarhizare provizorie: am abordat mai întâi mesajele puse de useri care abia acum veniserä, läsând la urmä mesajele aditionale ale celor cärora le räspunsesem deja (Windom si Buticut) - dar finalmente a fost timp si pentru ele.
La 17:30 (dupä ce Cornel mai acordase 30 de minute suplimentare), am tras oblonu', färä a fi omis pe nimeni.
Asadar, nimeni n-a fost nedreptätit în nici un fel. Posibil doar ca, pe final, Cornel sä fi evitat lungirea räspunsurilor, ca sä ne putem înscrie în timp. Cred cä a fost mai bine asa, decât sä fi continuat cu cele ample, pentru ca la urmä unele întrebäri sä fie ignorate complet.