View Single Post
Old 03 Dec 2009, 22:28   #80
marius_em
Guru

marius_em

Originally Posted by Dragomara:
evident, acum o să ziceţi să sunt cârcotaşă, dar unde majoritatea întrebărilor s-au postat cum mult înainte de aşa-zisa oră cu cu regizorul Corneliu Porumboiu, evident că tipul a avut timpul, plăcerea şi răbdarea de-a răspunde pe indelete. nu acelaşi lucru se poate observa cu răspunsul dat la întrebările postate cât tipul a fost online. eu am avut senzaţia că la un moment dat regizorul s-a plictisit, sau nemaireuşind să facă faţă tirului de întrebări a dat-o pe glume, ieftinuţe, zic eu.
acum eu mai bănui că Pitbull şi-a avut şi el rolul "decisiv" în trierea şi tratarea corepunzătoare a celor care i-au pus întrebări lui Cornel Prorumboiu.

nu vreau să reproşez nimic nimănui, însă eu nu am fost deloc satisfăcută de răspunsurile scurte şi-n 2 peri pe care le-am primit. acum, gândesc că poate alta ar fi fost situaţia dacă aş fi putut posta şi eu întrebările cu 24 de ore mai înainte, şi ştim cu toţii de ce nu s-a putut asta.

acum iar o să spuneţi că sunt absurdă, însă în opinia mea toţi merităm acelaşi tratament. de la mine nu se vede că am fi beneficiat cu toţii de-acelaşi, dar poate eu mă înşel şi am aşteptări mult prea mari, mai ştii?!

Am avut impresia ca s-a raspuns la toate intrebarile postate.
Iar despre raspunsurile uneori scurte, mie mi-au placut, si din cate l-am vazut in interviuri, asa raspunde Porumboiu, sau cel putin asa aveam impresia. Scuza-ma daca gresesc.
marius_em is offline   Reply With Quote sendpm.gif