Originally Posted by Windom:
As mai avea vreo doua intrebari, daca imi este ingaduit si daca nu e prea mult - nu as vrea nici sa plictisesc, nici sa defavorizez pe altii... Asadar:
- Ce părere ai despre influenta „revoluţiei digitale” în cinema? E un lucru bun sau nu? Care crezi că ar fii avantajele/dezavantajele noii tehnologii?
- Crezi că reprezintă un risc pentru regizorul român să-şi urmeze instinctul, sa nu-şi „trădeze” ideile, în condiţiile în care asta poate însemna, în foarte multe cazuri, un eşec la public? Cît de mult contează publicul atunci cînd iei hotărîrile cruciale în realizarea unui film?
Multumesc mult. 
|
- Cred ca e un lucru normal. Traim intr-o lume in care televiziunea si internetul au o importanta foarte mare, si care, prin formatele pe care le impun, schimba sensibilitatea publicului, iar in masura in care subiectul, natura unui produs o permite, cred ca digitalul reprezinta o solutie. In documentar, intr-un anumit tip de fictiune, care se bazeaza pe document, cred ca digitalul este necesar. Nu cred in digital atunci cand incearca sa inlocuiasca pelicula.
- Cred ca cel mai important este ca, atunci cand faci un film, sa-l faci cu convingere, cu sinceritate, iar publicul te va urma.