View Single Post
Old 03 Dec 2009, 14:52   #25
Corneliu_Porumboiu
Junior

Corneliu_Porumboiu

Bine v-am gasit, si pentru ca nu sunt familiar cu tipul asta de conversatie, o sa ma ajute Pitbull in redactare.
Originally Posted by keepwalking:
:
Excelent!

Draga Cornel, te salut si pe aceasta cale si-ti urez bun venit pe Cinemagia!
Am pentru tine doua intrebari care imi vin acum in minte:

- Cand si in ce imprejurari ai luat decizia de a face film?
- Care e stilul tau de lucru cand scrii scenarii? Te izolezi intr-o camera fara zgomote? Asculti muzica? Scrii seara, ziua, noaptea?

mai adaug o intrebare:

- Ai vreo intamplare reala in minte, cu potential "cinematografic", dar careia totusi nu-i gasesti locul intr-o constructie filmica? Ne-o poti povesti?

gabriel andronache
- Eram student la ASE, din anul I am început sa ma duc la cinemateca, de cateva ori pe saptamana, si decizia cred ca a venit cam in anul II, dupa vreun an de vizionari. Dupa ce am terminat ASE-ul am dat prima oara, in '98, si am intrat in '99.
- De obicei vin la birou si stau cam 8 ore pe zi, incerc sa scriu, dar sunt momente in care citesc,sau ma uit la alte filme, sau ma uit pe net; durata de acomodare e cam de trei saptamani, pana cand ajung la o rutina.
- Bineinteles ca sunt intamplari, sau mai poate personaje pe care as vrea sa le prind intr-un film, dar mai bine nu mai vorbesc - daca tot nu vor ajunge niciodata sa apara in filme...

Last edited by Corneliu_Porumboiu : 03 Dec 2009 at 14:56.
Corneliu_Porumboiu is offline   Reply With Quote sendpm.gif