Originally Posted by keepwalking:
astia ce au in gentile alea? stie careva?
|
Probabil ca tocul de ochelari, portofelul, chei, diverse pliante, fluturasi (referitoare la vernisaje, expozitii), programul filmelor, revistele "7 seri"," Zile si nopti" etc., o agenda si, eventual, carti. Asa imi imaginez eu continutul gentilor misterioase.
Ricutza, si eu ma refeream in special la barbati. Genti mari port si eu, e un adevarat haos in interiorul lor. Iar cand plec in delegatii iau si geanta de laptop (fara laptop), ca sa imi pun dosarele inauntru.
Apropo, ce parere aveti despre cei care merg cu laptopurile la mall? In Iulius, la Cluj, e o adevarata moda sa stai in zona de luat masa cu laptopul in fata.
Aveam o vorba cu tatal meu, prin care defineam categoriile astea de oameni (pseudointelectualii, cei care se afiseaza cu laptopuri la mall, cei care isi agata zorzoane de oglinda retrovizoare a masinii, care isi impodobesc masinile ca pe brazii de Craciun cu luminite albastre, rosii etc., soferii care isi pun in parbriz placute cu numele sau porecla etc. etc.): ii numeam CRASTAVETI (Initial tata incepuse sa le spuna oameni-castravete sau castraveti, dupa care eu am schimbat putin notiunea si am inceput sa le zicem crastaveti). Crastavetii astia mi se par cam enervanti.