View Single Post
Old 02 Dec 2009, 10:13   #527
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Daca faceai referire la mine, eu nici nu voiam sa-l votez pe Antonescu. Papagi or fi altii, care nu stiu in ce cred nici atat cat sa fie consecventi. Nu stiu cine sunt aia, zic doar.

Altfel, nu pui deloc punctul pe i. Povestile despre bragadiru le scrii pe forum la Onlinesport sau ca si comentarii anonime pe site-urile sportive. Iti dai seama ca nu voi intra intr-o asemenea discutie cu nimeni care are atitudinea ta, nu am niciun interes sa te conving ca e altfel decat crezi tu.

S-a nimerit sa fie cateva goarne violete la protest, pentru ca alt tip de goarne nu se vand in Timisoara. Foarte probabil, cei care le detineau erau suporteri ai Politehnicii, dar nimeni nu poate controla ce fac indivizii cu bunurile lor, indiferent de preferintele lor fotbalistice. Nu a fost insa vorba nicidecum de o actiune organizata a suporterilor alb-violeti, precum s-a si evidentiat clar intr-un comunicat publicat ieri.

Altfel, nu neg ca suporterii pot fi penibili, cretini, superficiali, etc. dar exista destui oameni de asemenea factura care nu sunt suporterii vreunui club.

Iar sintagmele de uz comun in ziua de azi gen "Basescu comunistul", "Basescu dictatorul", etc. chiar nu au nicio valoare.