Originally Posted by Pitbull:
Dimpotrivä, si manifestärile de stradä (fie de sprijin, fie de protest) fac parte din politicä, si mai ales din campaniile electorale. Iartä-mä, chiar nu vreau sä te jignesc, DAR TU PE CE LUME TRAIESTI???
|
In lumea mea, oamenii se respecta intre ei, isi respecta reciproc dreptul de a vota fiecare cu cine vrea. Oamenii nu ies in strada sa protesteze in plin proces de exercitare a dreptului de vot impotriva unui candidat. In lumea mea, faptul ca votezi cu X, nu te face nici mai bun, nici mai prost.
E de stânga cum sunt eu mormon! A fi de stânga înseamnä A FI de stânga, nu doar A TE DA de stânga.
|
Toti se dau ceva ce nu sunt. Toti sunt mari patrioti, dar apoi isi baga rudele, odraslele, amantele in functii inalte.
Stanga si dreapta sunt relative in Romania. E o imagine. Dar daca vorbim despre consecventa in a pastra o imagine, PSD e consecvent in doctrina sa, si in genere a promovat masuri sociale. Nu acelasi lucru putem spune despre alte partide, care azi sunt de stanga, maine de dreapta.
Päi dacä n-ai auzit, de ce vorbesti? De ce ai opinii despre ceea ce nu cunosti? DA, DE-AIA AU PROTESTAT - informeazä-te mai întâi, apoi te exprimä!
Da, categoric: si pe Bäsescu l-ar fi luat la trei päzeste, si-ncä cum! Pe ORICINE ar fi fäcut porcäria asta!
|
Pai am vazut la TV. Jos PSD, jos comunistii, etc.
Bineinteles ca nu a fost nimic electoral acolo. </sarcasm>
Faza cu pactul de la Opera a fost o marlanie electorala. Asa e in campanie, toti sunt credinciosi, toti sunt patrioti, toti sunt revolutionari. Il mai evocau si pe Coposu acolo, desi Copsu era linsat la inceputul anilor 90 de poporul PSD-ist (alt protest normal si democratic in campanie electorala). Dar "protestul" din fata Operei e in aceesi nota a derizoriului.