View Single Post
Old 02 Dec 2009, 08:55   #516
PoliFanAthic
Guru
 
PoliFanAthic
 
Join Date: Oct 2002
Location: Timisoara
Posts: 1,434
Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Unde sa fi vazut asta, pe care din televiziunile de partid?

Si cum iti imaginezi ca poti disocia intre cele doua - sa zicem ca esti verde pana-n sange si vine firma mare si rea sa defriseze padurile de la tine din judet. Evident ca tu iubesti padurile, dar nu o sa scandezi impotriva celor care le desacralizeaza (mai putin metaforic, evident)?

Nu stiu in ce masura s-ar fi scandat anti-Basescu, dar acest "daca era Basescu" nu cauta decat sa distraga atentia de la faptul ca a fost altcineva acolo - nu este un argument acceptabil si se abuzeaza atat de des, de ambele parti. Poate nu era aceeasi reactie (desi orice banner politic agatat pe Opera ar fi fost cu siguranta intampinat la fel de ostil), dar nu avem de unde sa stim, fiindca Basescu nu a comis aceasta imbecilitate politica, acest gest de tupeu absolut imbibat cu nesimtire aroganta. Mie mi-ar fi fost la fel de abject daca o facea.

Finalmente, nu inteleg cum poti sa spui ca e o tema falsa, comunismul. Romania este inca adanc infundata in toate deprinderile comuniste, suferim atata pe seama lor.
__________________
Asteptand Rambo 5 aka Aliens vs Predator vs Rambo
PoliFanAthic is offline   Reply With Quote sendpm.gif