View Single Post
Old 02 Dec 2009, 08:48   #515
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by marius_em:
Nu am zis ca nu e normal sa ataci, ci ca nu e normal sa fie proteste de strada. Si am explicat de ce. Trebuie sa respecti dreptul fiecaruia de a vota, si nu sa iesim toti in strada si sa ne dam in cap pentru ca avem simpatii politice diferite.
Dimpotrivä, si manifestärile de stradä (fie de sprijin, fie de protest) fac parte din politicä, si mai ales din campaniile electorale. Iartä-mä, chiar nu vreau sä te jignesc, DAR TU PE CE LUME TRAIESTI???
Comunismul e o tema falsa, nu mai putem acuza tot pe comunisti, si la 20 de ani de la Revolutie. E sperietoare electorala. PSD e ceea ce e, dar nu e comunist. E stanga si avem nevoie si de asa ceva in Romania.
Comunismul e o temä falsä doar luat stricto sensu: ca sistem politic activ ori mäcar potential. Chiar dacä a dispärut ca atare, efectele lui concrete continuä sä actioneze la un nivel covârsitor.
Dacä spui cä P.S.D. "nu e comunist", înseamnä cä iar nu întelegi realitatea. P.S.D. este cea mai vie si pernicioasä continuare a sistemului antinational, antidemocratic, anti-stat de drept, creat de comunism. E de stânga cum sunt eu mormon! A fi de stânga înseamnä A FI de stânga, nu doar A TE DA de stânga.
Cei din Timisoara nu am auzit sa fi protestat pentru ca s-a incalcat o conventie nescrisa in ceea ce priveste Piata Operei, ei erau anti-PSD. Daca era Basescu acolo, mai ieseau sa protesteze?
Päi dacä n-ai auzit, de ce vorbesti? De ce ai opinii despre ceea ce nu cunosti? DA, DE-AIA AU PROTESTAT - informeazä-te mai întâi, apoi te exprimä!
Da, categoric: si pe Bäsescu l-ar fi luat la trei päzeste, si-ncä cum! Pe ORICINE ar fi fäcut porcäria asta!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif