Originally Posted by marius_em:
Nu am zis ca nu e normal sa ataci, ci ca nu e normal sa fie proteste de strada. Si am explicat de ce. Trebuie sa respecti dreptul fiecaruia de a vota, si nu sa iesim toti in strada si sa ne dam in cap pentru ca avem simpatii politice diferite.
|
Dimpotrivä, si manifestärile de stradä (fie de sprijin, fie de protest) fac parte din politicä, si mai ales din campaniile electorale. Iartä-mä, chiar nu vreau sä te jignesc, DAR TU PE CE LUME TRAIESTI???
Comunismul e o tema falsa, nu mai putem acuza tot pe comunisti, si la 20 de ani de la Revolutie. E sperietoare electorala. PSD e ceea ce e, dar nu e comunist. E stanga si avem nevoie si de asa ceva in Romania.
|
Comunismul e o temä falsä doar luat stricto sensu: ca sistem politic activ ori mäcar potential. Chiar dacä a dispärut ca atare, efectele lui concrete continuä sä actioneze la un nivel covârsitor.
Dacä spui cä P.S.D. "nu e comunist", înseamnä cä iar nu întelegi realitatea. P.S.D. este cea mai vie si pernicioasä continuare a sistemului antinational, antidemocratic, anti-stat de drept, creat de comunism. E de stânga cum sunt eu mormon! A fi de stânga înseamnä A FI de stânga, nu doar A TE DA de stânga.
Cei din Timisoara nu am auzit sa fi protestat pentru ca s-a incalcat o conventie nescrisa in ceea ce priveste Piata Operei, ei erau anti-PSD. Daca era Basescu acolo, mai ieseau sa protesteze?
|
Päi dacä n-ai auzit, de ce vorbesti? De ce ai opinii despre ceea ce nu cunosti? DA, DE-AIA AU PROTESTAT - informeazä-te mai întâi, apoi te exprimä!
Da, categoric: si pe Bäsescu l-ar fi luat la trei päzeste, si-ncä cum! Pe ORICINE ar fi fäcut porcäria asta!