Vizavi de cele cateva pastile care s-au aruncat pe aici la directia Timisoarei, mai recomand un articol care exprima corect starea de spirit - scris de un liberal:
http://polimedia.us/trilema/2009/cum...iua-nationala/
Argumentele expuse aici sunt in general aceleasi argumente pe care le vezi peste tot pe net. Nu prea sunt de acord cu ele, dar n-am niciun chef de-o cearta.
Spun doar ca ma bucur ca nu l-am votat pe Antonescu in primul tur, fiindca am simtit ca e un papagal - iar dupa tot ceea ce a facut in ultima saptamana, mi s-a dovedit ca este. Nu vorbesc acuma de realitate, ci doar de perceptia mea asupra realitatii.
Democratie e definita prin compromisuri, dar tot ce conteaza este sa fie compromisuri fezabile si constructive. Am mari dubii ca aceasta alianta va dura, precum recunosc ca Basescu si pdl nu pot guverna singuri.
Imi vine usor sa spun ca mi-e tot una cine castiga atata timp cat va fi bine pentru patrie si popor, dar stiu ca nu e chiar asa. Cine l-a pus pe Ciuhandu sa umple centrul Timisoarei cu rosu, sa creeze asemenea disensiuni, si sa aduca, implicit, insulta suprema celor care de trei mandate incoace il aleg pe el, dar care de fiecare data au exprimat ca psd-ul nu ii reprezinta?