View Single Post
Old 02 Dec 2009, 00:19   #508
Dominic
Guru

Dominic

Send a message via AIM to Dominic Send a message via MSN to Dominic Send a message via Yahoo to Dominic
pentru mine personal e un paradox simpatia pentru basescu...
am cunoscut o multime de persoane care jurau ca nu il v`a vota, in cateva dezbateri pe care le`am urmarit nu a facut o figura tocmai buna, pe la toate televiziunile era dur criticat si luat la misto, si pentru prima data aveam senzatia ca v`om avea un tur 2 cu Geoana si Antonescu, sau poate eram umbrit de dorinta mea de a intra Antonescu in turul 2.
Pentru mine lucrurile stateau destul de simplu..Geoana candidat din partea PSD, nu avea cum sa obtina sub scorul partidului nici daca era rrom , deci era in turul 2.Antonescu venea si el puternic din spate, din partea unui PNL tocit ani de zile, care iesise si el de la o guvernare care dupa cum se zicea a lasat mari datorii in spate si nu a administrat bine, dar care totusi avea un cuvant important de spus, ii intepa pe ambii pretendenti la turul 2 cat se poate de aspru(dupa cum spuneau cei de la antena3), eu as fi zis la obiect.Apoi venea Basescu, care era si el sifonat dupa referendumul din 2007, care nu il vedea decat la degustari traditionale mai prin toata tara, la hore si in tot felul de scandaluri.
Toata lumea e scarbita de Base dar tot il voteaza...