View Single Post
Old 02 Dec 2009, 00:06   #26
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by Windom:
Cele de la Criterion sint atit de scumpe deoarece constituie un etalon in ceea ce priveste calitatea (imagine crystal clear, audio de asemenea + o gramada de bonusuri ce insotesc fiecare film, inclusiv cite un booklet detaliat). Dezavantajul ar fi ca toate sint Region 1 si nu pot fi citite decit de playerele care citesc asemenea dvd-uri sau cele region free. De pe siteul Criterion nu se pot lua, din pacate, pentru ca nu trimit in Romania dar se pot cumpara de pe Amazon. Daca prinzi si o perioada de reduceri le poti lua la un pret decent. Eu am vreo 30 de bucati pina acum...

Unele DVD Playere,desi sunt Regiunea 2, pot fi deblocate ca sa fie Region Free. Eu am un Mustek...nu grozav,dar acceptabil,mai ales ca pot vedea cu el DVD-uri de orice regiune (testat!). Nu a trebuit decat sa apas niste taste de la telecomanda intr-o anumita ordine. Read more here: http://www.dvdexploder.com/dvdcodes.htm . Asa m-am putut uita pe DVD Player la Sweeney Todd, Dog Day Afternoon si Trilogia The Godfather,singurele mele DVD-uri Region 1 pana in acest moment. Intr-adevar, cele de la Criterion sunt scumpe,asa ca ma multumesc cu DVD-uri "Standard". Am o colectie decenta de DVD-uri,in permanenta crestere .