View Single Post
Old 01 Dec 2009, 16:14   #139
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

'Ai, mä Marxule mä, ce puii mei faci asa pe prostu'? (Cä stiu cä nu esti!) Doar din ambitia asta puerilä de a nu recunoaste chiar niciodatä cä ai gresit?
Poftim:
Originally Posted by marx:
Andronache, ai scris clar si repetat maladiv ca un scenarist care are note de 3 si 4 la cnc NU are dreptul sa-i invete pe altii sa scrie, iar tu apoi ai apelat la el sa-ti imbunatateasca un scenariu. nu e asta IPOCRIZIE?!
1) "Repetat-maladiv" e o constructie literarä necreditabilä, bazatä pe dusmänie copiläroasä deghizatä în terminologie intelectualä.
2) NU, nu e neapärat "ipocrizie", poate fi la fel de bine SCHIMBARE SINCERA DE OPINIE. Iar personalitatea lui Gabriel Andronache, asa cum i-o cunosc, plus explicatiile lui de mai sus, O CONFIRMA.
si ai avut tu norocul ca Tudor Voican e un om de maxim bun-simt, care poate sa treaca peste marlaniile acuzatorii la care e supus inutil.
NU, Tudor Voican e doar un om de bun-simt, nicidecum de "maxim bun-simt". Nu-l condamn, nu-l critic, am o pärere bunä despre el - dar stiu cä (la fel ca Gabriel Andronache, ce surprizä!) e temperamental si inconsecvent. Cu un prilej, întelegând pe dos o manifestare a mea (în care, recunosc, nu fusesem diplomat - si ar fi trebuit sä fiu!), m-a atacat la modul cel mai mârlänesc posibil ("maxim bun-simt", da? Halal!), inclusiv amenintându-mä cu agresiuni fizice (incidental, ceea ce i-am fäcut si eu - inclusiv cu fapta, nu doar cu vorba! - perpetuului täu nemesis actualmente-transatlantic). Deci, nici Tudor si nici eu, nici Gabi si nici tu, nu suntem oameni cu "maxim bun-simt", toti avem calitätile si defectele noastre. Terminä cu tezismele maniheist-demagogice
si daca el te-a iertat, cum iarta el de obicei, eu n-o s-o fac niciodata, pt ca esti un mizerabil care vei putea repeta oricand acele accese de stupiditate.
Aceastä ultimä afirmatie nu mai are nici un fundament. E prosteascä, imaturä si plinä de räutate gratuitä. In calitate de moderator, pun aici punct acestui conflict, si voi sterge prompt orice mesaj care va cäuta sä-l perpetueze.
BACK TO TOPIC!!!

L.E.
Scuze, începusem înaintea lui Stefan, da' m-am enervat si m-am lungit.

Last edited by Pitbull : 01 Dec 2009 at 16:24.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif