Thread: "2012"
View Single Post
Old 29 Nov 2009, 08:48   #30
shreek
Novice

shreek

cel mai slab film

Asteptam cu nerabdare ,lansarea lui in ziua de 13 Noiembrie,a venit si ziua respectiva ,am fost si l-am vazut ....sincer dupa primele 30 de minute ma intrebam daca asta este filmul 2012 si nu am nimerit la altul ,un film de doi lei ,din toate punctele de vedere ,nu a avut suspans ,asa cum ar fi trebuit ,iar daca a avut, stiai deja cum se va termina ,ca totul va fi bine , rolul actoriilor a fost un dezastru dupa parerea mea , John Cusack a fost total nepotrivit pentru acest rol ,iar rolul lui a fost total in plus , nu stiu ce a fost in capul lui Roland Emmerich ,dar nu faci dintr-un sofer (rolul lui John in film ) ,un erou ,un cascador nemaintalnit, era o vorba scz de offtopic "daca ar fi jucat Bruce Wills in Titanic ,i-ar fi salvat pe toti " ,dar macar acesti actori au un farmec ,si nu numai de asta e vorba , e vorba de rolul lor ca actori in filme consacrate ca : Rambo-Silvester Stalone ,Die Hard>Bruce Wills>John McClane, 007 s.a.m.d. ,dar acest "sofer" era prea pregatit ,apoi acel pilot incepator care facea tot felul de manevre pentru a evita vre-o coliziune ,sa fim seriosi ca sa dobandesti o astfel de abilitate iti trebuie cel putin 3 ani de zbor ,dar el nu zburase decat o data ,asta ar fi ca si cum un incepator care tocmai si-a luat permisul de conducere ar vrea sa se intreaca cu Michael Schumaher ,iar efectele au lasat de dorit ,unele au fost realizate ,dar altele parca au fost low buget ,se vedea prea clar ca in spate era un ecran albastru pe care fusesera puse tot felul de secvente : explozii,surpari de pamant s.a. si in plus de asta subiectul in sine nu are nimic special ,daca ar fi se ne luam dupa pronosticariile care se facusera ce ar urma sa se intample peste 3 ani ,ce s-a facut ? s-au construit niste "barci" si atat ,si astea doar pentru oameni super bogati ....o pierdere de timp vizionarea acestui film , credeam ca o sa mai merg cel putin inca o data sa i-l mai revad ,dar acum dupa ce l-am vazut ,nu mai merg nici mort

Last edited by shreek : 29 Nov 2009 at 08:51.
shreek is offline   Reply With Quote sendpm.gif