Cred cä te referi la Grid Modorcea, care l-a declarat "Capodopera filmului de actiune românesc!"
La "Dincolo de America" a fost circ (cu regret, am lipsit... dar am fost la premierä, unde se râdea în hohote când sufereau, sau mai si mureau, personagiile).
La "Carol I" n-am fost (nici nu mai stiu - nu eram în Bucuresti, sau nici n-a avut vizionare de presä...?), asa cä am sacrificat 10 ron (cred) si räcnetul l-am scos într-o salä cu încä doi speriati (speriindu-i si mai tare). La fel a fost si la "O secundä de viatä".
Daneliuc s-a prins cum stä treaba, asa cä nu mai face vizionäri de presä (päcat, eram pregätit sä dau tonul la show...) "Marilena" am prins-o la comisia de rating C.N.C. (mistoul a fost crunt - l-am descris în introducerea cronicii), iar "Cele ce plutesc", la premierä (niste aplauze anemice, apoi bairam la un restaurant, de la care-am zis pas).
Mä tem cä nici Serban Marinescu, cu "Tanti", nu va face vizionare de presä (nici la "Ticälosii" n-a fäcut). Si nici Adrian Popovici, cu "Liceenii mileniului III" (cä si "Un acoperis deasupra capului" l-a scos pe sest.)
Cel mai onest a fost Petre Nästase, cu "Dragoste pierdutä" - dupä proiectie, ne-a zis în fatä: "Mi-a iesit asa de prost, cä nici eu nu mai suport filmul ästa, asa cä dati-o naibii de conferintä si hai aläturi la o gustäric."
Deci, nu pot decât sä sper la vreo Nichitutä - când o fi sä fie...
|