Originally Posted by keepwalking:
Originally Posted by Gospin:
Originally Posted by keepwalking:
Originally Posted by marius_em:
Parerea unui neavizat, neinteresat, si ne-target al acestui gen. Pare o copie dupa Bad Santa. Mi se pare nedrept ca Ho Ho Ho a batut Le Concert la box office-ul romanesc.
|
sunt genuri diferite.
oricum, si Concertul sta bine, cred ca e pe 6-7.
|
Pe 6, ma uitai eu adineauri  .
|
da, in conditiile in care a fost difuzat in 9 săli, faţă de 7 ale Ho-ho-ho.
cu ocazia asta, chiar am început să mă uit mai atent la box-office in general.
filmele trambitate de mare succes vad ca nu prea atrag publicul.
si atunci nu stiu de unde le vine succesul, ca nici pe la festivaluri nu rup gura targului.
|
2012, lansat weekendul trecut, este filmul cu cei mai multi spectatori romani prezenti in prima saptamana de la lansare, din ultimii (cel putin) 13 ani (109.972). Faptul ca HO-HO-HO a reusit stranga aproape 5.000 de spectatori, avand un astfel de rival, este o chestie de mandrie (apropo de asta, ce-o fi fost in capul distribuitorilor sa lanseze un film de Craciun in noiembrie, exact in perioada in care apar 2012 si New Moon, numai Dumnezeu stie). De precizat si faptul ca, din pacate, doar 25 orase romanesti mai au cinematografe, si doar cel mult 10 au multiplexuri, adica adevaratele locuri in care se fac incasari din filme in momentul de fata.
Dar daca la 2012 a reusit sa-i tina piept, nu mai e nimic de facut in fata lui New Moon care va matura cu box-office-ul romanesc in weekendul ce vine.
l.e. cred ca Ho-Ho-Ho se va opri in jurul a 12.000 spectatori, ceea ce nu e bine, dar nici rau, pentru un film romanesc, in momentul de fata.