Thread: Offtopic Asylum
View Single Post
Old 25 Nov 2009, 22:25   #530
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Cool Off-topic... de nevoie.

Originally Posted by StefanDo:
pai nu e nevoie sa-mi reamintesti a nu stiu cata oara ceva ce nu ma intereseaza

ce ma intereseaza e un singur lucru: cum comunici cu forumul in general

ma intrebai mai devreme de ce am intrat pe profilul tau. pur si simplu eram curios daca printre zecile de mesaje scrise de tine in ultima vreme este macar UNUL despre vreun film. dupa vreo doua pagini m-am lasat pagubas
Da?! din păcate se pare că nu profilul meu l-ai "cercetat".
unde sunt doar o ţărancă nerealizată măcar unul dintre mesajele mele este despre film, uită-te aici şi te vei convinge http://www.cinemagia.ro/forum/showth...=89119&page=84 .acum evident că recunosc că nu am loc de mesajele tale, ale lui Liviu-, ale Judex de ex, despre FILM.

PS: dă-mi voie să-ţi reamintesc că acest topic este despre filmul Ho-ho-ho, şi că aş fi apreciat dacă mi-ar fi răspuns acolo unde te-am întrebat, când te-am întrebat (ieri sau alalteieri), adică în privat.
(paradoxal cum de te-ai "gândit" să-mi cercetezi profilul la 4-5 zile după ce-am început să-ţi îndeplinesc vechea ta dorinţa, cea de a-mi (auto)şterge toate postările. probabil că ai vrut să te convingi dacă a mai rămas vreuna needitată. nu dispera, în timp, promit să le "rezolv" pe toate.)

PS1: scuze că nu ţi-am apreciat postarea la adevărata valoare. fii on-topic şi poate am să o fac.

-----
în altă ordine de idei ce-aşteptaţi de la Moşu', în afară de filme bune, bineînţeles?!

Last edited by Dragomara : 25 Nov 2009 at 22:30.
Dragomara is offline   sendpm.gif